Workspace
Creative Office
Culture Flow

Блог

В блога ни ще споделяме с вас кратки истории за дизайн, ергономия, проучвания, свързани с офис средата, технологии и тенденции, информация за наши продукти, проекти и кампании. Надяваме се това, което вдъхновява нас, да вдъхнови и вас! Приятно четене!

ТРЕТОТО ПРОСТРАНСТВО НА НАШИЯ ГРАД Е УЛОВЕНО!

В днешно време успешните компании се стремят да създадат офис пространство, което да е същевременно, както мотивиращо така и функционално, за да насърчат екипната работа, комуникацията и раждането на идеите в организацията. Концепцията за Трето пространство е сравнително нова в света и не става дума за „модна тенденция“, а за нов, по-ефикасен модел, който отразява дейността и различните нива на комуникация в една компания и улеснява раждането на идеите. 

След няколко седмици, в които имахте възможност да номинирате, а после и да гласувате за място на идеите в нашия град, с уникално присъствие и енергия, вече може да обявим –  Betahaus спечели титлата “Третото пространство на София”. Като “офис за хора, които не работят в офис”, бе обявена тяхната номинация. Място, в което се създава творческа атмосфера в неформална среда, може да се работи навсякъде, да се обменят ноу-хау и полезни контакти, да се създават нови възможности, които да доведат до общи начинания и революционни идеи. /вижте повече тук: www.facebook.com/workspace.bg/

А наградата в “Ловът на третото пространство на София” - ергономичен стол Sayl на дизайнера Yves Behar  - отива при Кристиян Гостанян. Неслучайно избрахме именно Sayl да бъде лицето на тази кампания. Създавайки Sayl, Yves Behar търсил същата ефирност, опора и алегория за свързване на хора и идеи, която имат мостовете на Сан Франциско. Sayl е символ за неограничеността на идеите, за живот без граници!

Надяваме ме се, че това търсене на третите пространства ви е свързало със знание и идеи, които могат да подобрят начина ви на работа и намиране на вдъхновение. Надяваме се, че резултатът от това ще бъдат повече трети пространства в офисите ни и повече такива места в нашия град.

Благодарим на всички за енстусиазма и подкрепата! 

Други статии