Workspace
Creative Office
Culture Flow

Ергономия и концепции

Workspace разполага с огромно познание за изграждане на ергономичен и ефективен офис, с грижа към хората, техните фундаментални нужди и типа работа, който изпълняват. Тук ще споделим с вас част от това знание! Приятно четене!

Living Office

Living Office пресъздава ефективното работно място, което осигурява повишена работоспособност и приятна работна среда, което помага на организациите да постигнат своите стратегически цели.

Работата и хората 

Herman Miller връща хуманността и грижата към служителите на работното място, така че да можете да помогнете за успеха на хората и бизнеса си.

 

 

Предоставяне на повишена ефективност на работата

В наши дни, много хора работят в офиси, предназначени да подпомагат процеси и технологии от друга ера. Ние виждаме потенциал за един нов вид офис, проектиран спрямо съвременните разбирания на хората, спрямо работата, която вършат сега и инструментите от които се нуждаят за успех. Това е мястото, където хората ще работят не защото така трябва, а защото така искат.

 

Всички сме хора

Чрез изследвания, Herman Miller идентифицира шест основни потребности, които всички хора споделят-сигурност, автономия, принадлежност, постижения, състояние и цел. Living Office е проектиран да впрегне нашата вродена мотивация да задоволим тези потребности; Това е мястото, където всеки елемент е на правилната позиция.

Всеки е различен

Отчитайки, че всеки индивид и организация има свои собствени уникални цели, характер и задачи, Living Office трансформира работното място в мощен инструмент, който изразява тази уникална култура и амбиции.

Създаване на пространство 

Нашите проучвания и принципи за дизайн на работното място могат да ви помогнат да оптимизирате ефективността на вашите служители и да съдействат за реализиране на целите на компанията.

 

 

 

 

Работното място може да бъде мощен инструмент за постигане на целите. 

Всяка организация и хората в нея са различни, но много офиси днес изглеждат еднакво. Herman Miller използва собствен, основан на изследвания Living Office откривателски процес, за да ви помогне да създадете офис, който отразява по-добре кои сте и подкрепи това, което правите.

Проектиране на човешкия потенциал 

Living Office актуализира представата за работещите хора, тъй като е основан на елементи, които са чисто човешки –какво е усещането ни за живота, какво ни мотивира. В резултат на това разбиране, Living Office предлага решения за интериор, обзавеждане, както и инструментариум, за да отговори на нуждите на хората и да осигури повишена работоспособност и приятна атмосфера на работния процес.  

Място за всяка цел, цел за всяко място

 

Настройки на целенасочеността

От импровизация и креативност до стандартизирани процеси – работата днес е по-разнообразна от всякога – защо и в офисите да нямаме същото разнообразие. В Living Office, хората могат да избират от широка гама пространства, които да бъдат в подкрепа на техните дейности, да засилват връзката с колеги и да спомагат за изпълнението на конкретна цел. Тези настройки могат да бъдат проектирани по начин, който еднозначно изразява културата на една организация и нейните амбиции, което прави мястото един по-ценен актив.

Обзавеждане & Инструменти

Дайте на вашите служители най-добрите инструменти за работа с

разнообразното продуктово портфолио на Herman Miller

 

 

Осигурете необходимото оборудване на вашите служители, за да могат да постигат повече - така и вашата организация ще го направи. 

В офиса, обзавеждането и мебелите могат да помогнат или да попречат на успеха ви. С нашето разнообразно продуктово портфолио можете да дадете на вашите служители, това от което се нуждаят за да постигнат целите си.

 

Открийте визията на вашия Living Office 

Без значение как се обличат хората във вашата организация – официално, ежедневно или по-екстравагантно, Living Office знае, че всяка организация е различна. С голямто разнообразие от мебели и решения, пригодени за Living Office средата, Herman Miller може да ви помогне да създадете работни места, които да отразяват характера на вашите служители и работа.

 

Living Office
Comes to Life

fuseproject

San Francisco, California

wistia

Cambridge, Massachusetts

Други концепции