Бъдещето на работното място

Офис планиране и организация, дизайн и ергономия - всяка една от тези стъпки е градивна основа в процеса на създаване на едно работно пространство, което е функционално и ефективно и насърчава продуктивност, комуникация и удовлетворение сред служителите.

Планиране и организация

Ние сме до вас през целия процес от началните фази на планиране и организация и правилните офис решения до последните етапи на следпродажбени услуги и нужната подкрепа при създаването на едно ефективно работно място.

Офис дизайн

Офис дизайна надгражда организацията и пространственото разпределение. Ние създаваме интериорни решения, които пасват на Вашата корпоративна култура и отговарят на нуждата от комфорт и сигурност на качество и дизайн.

Ергономия

Всички елементи в офис пространството са от голямо значение за ергономията – столовете, работните места, осветлението, акустиката,цветовата концепция - всички тези фактори влияят на служителите.

Доставка

Ние се грижим за цялостния процес за доставка и монтаж на продуктите на нашите доставчици от складовете им в Европа до вашето работна място.